USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенко нагородив екс-регіонала і скандального забудовника Лисова

13 Травня 2019 09:44
Президент України Петро Порошенко нагородив орденом «За заслуги» І ступеня екс-нардепа від «Партії регіонів» Ігоря Лисова. Указ про нагородження скандального забудовника Лисова опубліковано на сайті президента від 4 травня.

Уточнюється, що Лисова та інших нагороджено «за значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм».

Про нагородження екс-регіонала також написав журналіст Дмитро Гнап на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

«Лисов – колишній нардеп від Партії регіонів двох скликань. Скандальний забудовник. В 2009-му році став відомим через те, що його пасинок з ножем напав на водія поливальної машини в Києві. Пасинок ганяв вночі містом на джипі і комунальний транспорт йому дуже заважав. Справу пасинка, очікувано, зам’яли», – написав він.

За словами кандидата у президенти, пізніше Лисов хотів збудувати храм у Києві. «Мешканці Голосіївського району на громадських слуханнях дозволили лише з умовою, щоб храм був Української автокефальної церкви (УАПЦ). Лисов пообіцяв. А, коли храм побудували, Лисов передав його Московському патріархату», – розповідає Гнап.

Крім того, 2015 року Генпрокуратура відкрила справу через масштабну будівельну аферу забудовником «Ліко-Град», власником якої є Лисов.

«Юріє Луценко, чим завершилася та справа? Лисова покарали орденом?» – питає журналіст.

Нагадаємо, 10 травня повідомлялося, що Порошенко нагородив орденом «За заслуги» ІІІ ступеня свого прес-секретаря Святослава Цеголка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus