USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Порошенко наказав перевірити, чи Волинська ОДА виконує його доручення

17 Березня 2017 17:52
Петро Порошенко підписав розпорядження «Про вивчення у 2017 році діяльності місцевих державних адміністрацій», яким доручив вивчити діяльність адміністрацій у шістьох областях щодо забезпечення виконання актів і доручень Президента України. У тому числі перевірятимуть і діяльність Волинської ОДА.

Відповідне розпорядження опубліковане на сайті Адміністрації Президента.

«Визнати за доцільне проведення у 2017 році у Волинській, Івано-Франківській, Одеській, Рівненській, Сумській, Черкаській обласних державних адміністраціях, районних державних адміністраціях Волинської, Івано-Франківської, Одеської, Рівненської, Сумської, Черкаської областей поглибленого вивчення їх діяльності щодо забезпечення виконання на відповідній території актів і доручень Президента України, взаємодії з територіальними органами центральних органів виконавчої влади стосовно виконання завдань, визначених актами і дорученнями Президента України», - йдеться в Указі від 17 березня 2017 року.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, з приватних розмов народного депутата Степана Івахіва з депутатами Луцької міської ради стало відомо, що в Адміністрації Президента уже визначилися із кандидатурою на посаду губернатора області.

Ним може стати людина з групи «Континіум», директор ТзОВ «ДЛРКК «Ріксос Прикарпаття» Олена Палагута. Більше того, конкурсну комісію, згідно з рішенням якої призначається очільник області, вже повідомлено про таке рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ода Показати IP 17 Березня 2017 18:36
Урааааааааа невже гунчика звільнять
Дякую Презіку до Ода Показати IP 17 Березня 2017 18:56
Це написала Я - Палагута. Чекаю - не дочекаюсь, коли для мене вже звільнять місце. ІПОЧНЕМО СПРАВЖНІЙ ДЕРИБАН ВОЛИНІ !
А би ж то до Ода Показати IP 17 Березня 2017 18:59
Не звільнять, ...уки.
Екологія Показати IP 17 Березня 2017 18:39
А разом з ним і новохатського з його памороками безголовими
там-там до Екологія Показати IP 18 Березня 2017 01:01
там два памороки і дві паморочки. Новохатський їх добре знає і при нагоді все зробить правильно. А що там з памороком рудиком?
колян Показати IP 17 Березня 2017 20:46
Чому тут радіти що до влади лізе Континіум? Івахів ?шило на мило міняють
* до колян Показати IP 18 Березня 2017 02:04
підтримую! не випускати іваху з кацапляндії!!! хай там сидить, якщо така необхідність в такий час туди вештатися, то сиди там, а тут буде вільне робоче місце

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus