USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко візьметься повернути Крим «одразу після виборів»

18 Березня 2019 13:53
Президент Петро Порошенко, який бореться за другий термін головування в країні, очікує прогресу в питанні повернення Криму Україні та запровадженні миротворчої місії ООН на Донбасі після виборів глави держави. Про це пише Українська правда з посиланням на прес-службу президента.

«Ні на які торги, ні на які підкилимні домовленості Україна ніколи не піде. І Крим буде повернуто Україні. Ми зробимо все можливе, щоб це було зроблено якнайшвидше, одразу ж після президентських виборів», – сказав Порошенко.

До слова, нагадаємо, під час своєї каденції чинний глава держави запам’ятався мільйонам українців своїми передвиборчими обіцянками, які так і не виконав за 5 років своєї роботи. Зокрема йдеться про закінчення війни на Донбасі, продаж фабрики у Росії, і «долар по 10».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЩО ОБІЦЯВ І ЧОГО НЕ ЗРОБИВ ПРЕЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО

«Бо ви чули неодноразові заяви Путіна (президент РФ Володимира Путіна – УП), що до президентських виборів цього робитися не буде, бо він дуже сподівається, що буде обраний будь-хто, крім Порошенка для того, щоб нова українська влада приповзла на колінах і подарувала йому Крим. Моя позиція – не дочекаються. Ми звільнимо Крим», – пояснив він.

Порошенко зазначив, що для цього Україна нарощує військову потужність, зміцнює міжнародну солідарність, забезпечує економічне зростання.

«Те саме буде з Донбасом. Не виключаю, що одразу після виборів у нас буде прогрес з блакитними шоломами (запровадження миротворчої місії під егідою ООН на окупованій частині території Донбасу – ред.)», – також сказав він.

Президент наголосив, що юрисдикція спеціальної моніторингової місії ОБСЄ – це не тільки Донбас, але і Крим.

«І ми маємо абсолютно чіткий план, буквально потижнево, що ми маємо робити для цього», – сказав Порошенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Реаліст Показати IP 18 Березня 2019 14:09
Пеця, а ти кримчан запитав, чи вони хочуть повертатися після того, як їм воду перекрили, електрику відключили, зрадниками оголосили? Наробиш ти...... Як старий кіт на сухій глині......
жлл до Реаліст Показати IP 18 Березня 2019 14:15
Ти думай мізками всохлими своїми перш ніж коментарі писати!!!
Анатоль_ до жлл Показати IP 18 Березня 2019 14:33
Я також, як і ти в глибокому шоці, брате мій улюблений! Чи може сестро?
скептик до жлл Показати IP 18 Березня 2019 17:46
жпл - це скорочено жополиз ?
ВВ Показати IP 18 Березня 2019 14:28
Вже АТО закінчив за місяць... В Порошенка є великі плюси - це діяльність на світовій арені, але ж навіщо красти і брехати в очі.. Надіюсь Зеленський інша людина, і наша Україна без крадіжок, відкатів і схем...
Я до ВВ Показати IP 19 Березня 2019 06:10
яка діяльність?? що з держепа гавкнуть - те і кукурікає... так і без нього обійшлися б .. посол сша керує що він має робити
777 Показати IP 18 Березня 2019 15:20
А что ему мешало четыре года? То же что и плохому танцору.
Навуходоносор Показати IP 18 Березня 2019 15:41
Господи праведный, некоторые даже находят большие плюсы у Потрошенка. Окстись, товарищ!
Лучанка Показати IP 20 Березня 2019 15:32
А зараз йому що мішає повернути Крим?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus