USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Порошенко узурпує владу, як це колись робив Янукович, – депутат

8 Червня 2016 10:06
Народний депутат Дмитро Добродомов заявив, що президент України Петро Порошенко узурпує владу також, як це свого часу робив Янукович. Перші кроки вже зроблені: Гройсман - прем'єр-міністр, а Луценко - генеральний прокурор. Про це повідомляє«ActiveTV».

«Петро Порошенко займається узурпацією влади. Він довіряє лише найближчому оточенню. Саме з цього на посаду генпрокурора замість Шокіна, якій він довіряв, став Юрій Луценко», - зазначив він.

При цьому нардеп уточнив, що Порошенко не сказав, що буде з корупцією, яку зафіксували під час його президентства.

Добродомов також підкреслив, що першим правильним рішенням Луценко має стати звільнення всіх правоохоронців часів Шокіна.



Нагадаємо, що кореспонденти 1 + 1 програми «Гроші» провели розслідування з метою визначити найбагатших мерів обласних міст Києва. У цій номінації перемогли мери-куми Бучі - Анатолій Федорук та Ірпеня - Володимир Карплюк.

Як раніше писала Politeka, народний депутат, член фракції «Блоку Петра Порошенка» Сергій Лещенко заявив, що президент почав розраховуватися з представниками фракцій парламенту за їхнє голосування в підтримку призначення Юрія Луценка генеральним прокурором.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Свiдок Показати IP 8 Червня 2016 10:24
Януковичу ооооочень далеко до новых...
Луцьк Показати IP 8 Червня 2016 10:34
Генеральний прокурор двічі судимий і без освіти!!!!!!!! УРА ІДЕМО В ЄВРОПУ!!!
Анонім Показати IP 8 Червня 2016 10:48
Ага і ще марші взбоченців проводить в центрі Києва коли в Україні хлопці гинуть.Вийшло в пархатого налаштувати проти себе схід і захід
Анатоль_ Показати IP 8 Червня 2016 10:49
Я в шоце!
НАСТЯ Показати IP 8 Червня 2016 10:56
А люди мовчать гуляють ходять в ресторани бари оплачують комунальні нереальні суми переплачують в усіх закладах продукти і мовчать а вони збагачуються
Всезнайко до НАСТЯ Показати IP 8 Червня 2016 12:54
Немає кому майдан профінансувати...
Волинянин Показати IP 8 Червня 2016 11:29
В Ісландії, прем'єр замішаний в офшорах подав подав у відставку, а у нас як з гусака вода, придумали сяку таку відмазку і повна тиша... Десь антиофшорний закон чи указ мав би бути та це ДЕСЬ... а не в Україні...може в наступному столітті...
полюх до Волинянин Показати IP 8 Червня 2016 13:57
євреі винними ніколи і ніде не були та й не будуть
Зазпза Показати IP 8 Червня 2016 18:52
Цього треба було и чекати, що не бачили добрии люди хто стоить на сцени майдану?! Ми привикли бути проти , не важливо чого, просто проти! А тут ще й гроши получали за те, що проти! Добре технологи попрацювали! А тепер що?! Знову проти того, що сами ж хотили!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus