USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.92

Порошенко вимагає 500 тисяч компенсації у прикордонників, які його не пустили до Орбана

17 Січня 2024 19:54
Народний депутат Петро Порошенко хоче відсудити 500 тис. грн моральної компенсації у прикордонників, які не випустили на зустріч з Орбаном.

Про це пише ZAXID.NET.

«Порошенко подав до суду на 7-й прикордонний Карпатський загін Держприкордонслужби України. Політик вимагає 500 тис. грн моральної компенсації за те, що його торік не випустили за кордон на зустріч із проросійським прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном», – зазначається видання.

Журналістам стало відомо, що скасував закордонне відрядження Порошенка віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко. За наведеною інформацією, Петро Порошенко завчасно знав про скасоване відрядження.

Читати ще: Щоб заробити 50 млн грн, Порошенко використав гроші, які українці донатили на ЗСУ, – експерт

«Наступного дня після інциденту Служба безпеки України повідомила, що нардепу скасували відрядження через заплановану зустріч із прем’єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном. У відомстві вважають, що Росія хотіла використати цю зустріч проти України», – йдеться в повідомленні.

Як передає УНІАН, за словами політичного експерта Валентина Гладких, Порошенко мав доповісти Орбану, а через нього Москві і усім зацікавленим сторонам про свою готовність очолити кампанію із примушення України до миру. Досвід підписання капітулянтських мінських умов у нього вже є – зазначив тоді політичний експерт.

Як повідомили у НАЗК, за тиждень до зустрічі з угорським прем’єром, відомим своїми антиукраїнськими заявами, Петро Порошенко отримав від уряду Орбана 37 млн грн.

Читати ще: Порошенко за рік війни збагатів на 224 млн доларів та став одним із найбагатших олігархів України
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
р Показати IP 17 Січня 2024 21:52
Красень вчіться
Анонім до р Показати IP 18 Січня 2024 13:07
Красень в якому місці? Тим що намагається нас тут всіх здати?
ABC Показати IP 17 Січня 2024 23:03
І правильно робить. Ті погранці вже думають, що богами стали. Законів для них не існує, роблять що хочуть. Конституції і законодавства в Україні немає, є "телефонне право". По дзвінку з Офіса Президента сказали "не пущщать" - вертухаї відповіли "Зробимо!".
Александр - 1 Показати IP 17 Січня 2024 23:30
Ну що за людина така той Порошенко..
ага Показати IP 18 Січня 2024 05:44
Барига і тут вирішив нажитися. *Преподобний*......
А ці уроди Показати IP 18 Січня 2024 07:51
Хочуть шоб війна була поки всіх Українців вбють, молодці, давайте далі!!!!! Залишаться одні депутати тоді підпишем мирну угоду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus