USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.75 39.95
  • PLN 9.70 9.85

Порошенку можуть висунути підозру за постачання вугілля з ОРДЛО, – заступник генпрокурора

4 Грудня 2021 14:16
Колишній заступник генпрокурора Віктор Трепак заявляє, що найближчим часом Офіс генпрокурора може пред’явити підозру експрезиденту Петру Порошенку у справі про постачання вугілля з ОРДЛО.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці, пише Українська правда.

«За моєю інформацією, найближчим часом колишньому президенту України Петру Порошенку може бути пред’явлена нова підозра у справі, яка пов’язана з торгівлею вугіллям з окупованої росіянами території України у період його президенства і в якій проходять В. Медведчук та ексміністр енергетики В. Демчишин», – заявив він.

За даними Трепака, підготовлений Офісом генпрокурора проєкт такої підозри наразі вивчається в Офісі президента – вирішується, наскільки доцільною є реалізація такої підозри саме зараз і як це вплине на електоральні настрої суспільства.

Читати також: «Вугільна держзрада»: Порошенко – один із ключових фігурантів справи, за якою вже вручили підозру Медведчуку

Колишній заступник генпрокурора припустив, що в разі прийняття рішення про вручення такої підозри Порошенку її може підписати один з заступників генпрокурора під час відрядження генпрокурора Ірини Венедіктової до США.

Як ми писали,Віктору Медведчуку оголосили нову підозру про державну зраду. За сприяння Медведчука та з метою повернення України до орбіти впливу РФ було організовано незаконні схеми для постачання вугілля з тимчасово окупованих територій на державні підприємства України.

Того ж дня голова Служби безпеки Іван Баканов повідомляв, що правоохоронці перевірять причетність Петра Порошенка та колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтаревої до справи Віктора Медведчука про державну зраду та сприяння діяльності терористичної організації шляхом організації поставок вугілля.

13 жовтня генеральна прокурорка Ірина Венедіктова заявила, що керівництво Адміністрації президента Петра Порошенка могло грати ключову роль в організації поставок вугілля з Росії до України через компанії з окупованих територій Донецької та Луганської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
БЛА Показати IP 4 Грудня 2021 14:47
БЛА-БЛА!
Анонім до БЛА Показати IP 4 Грудня 2021 15:16
Це вже смішно...
Украинка Показати IP 4 Грудня 2021 15:50
А покупая газ у Россиии, не поддерживаем страну-агресора? За это не надо отвечать? Как то выборочно предателей определяют......
Метанюк до Украинка Показати IP 4 Грудня 2021 16:40
Ви п'ять років без інтернету жили? Ми вже давно купуємо газ лише у Словаччини
Клоун до Метанюк Показати IP 4 Грудня 2021 20:06
а ви кумедний, дурнику, а газ словаччина де бере? у тієї ж росії, просто нам продають реверсом дорожче і через прокладки, щоб ще наші можновладці заробили, тому клоуне не потрібно комусь за інтелект розповідати, якщо сам дурний)))
хунта до Клоун Показати IP 6 Грудня 2021 10:54
не важливо – де бере Словаччина газ, ми беремо у неї. Платимо – їй. А що вона робить з грошима нас не хвилює)) Дешевше торгаш ніколи не зробить. Якщо тільки перед революцією чи військовим переворотом. Ничего вічного немає і - нічого очікувати - життя на огляд етапів еволюції мало.
Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 15:58
Дуже показова цитата: -: підготовлений Офісом генпрокурора проєкт такої підозри наразі вивчається в Офісі президента.
Анонім до Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 16:21
Тільки за таку постановку питання і ОП і ГПУ попадають під великі проблеми, у майбутньому.
ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Грудня 2021 15:59
То висувайте. Третій рік чую, весною посадимо
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Грудня 2021 16:23
Ай ти тупе. Валянку, весною вони, з чемоданами зелені полетять хто в Тель-Авів,хто в москву, а хто і в лугандон. Квитки удуть в один кінець.
ще не зовсім свідоми до Анонім Показати IP 4 Грудня 2021 20:20
Надіюся, не порохоботяче обличчя зі мною спілкується?
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Грудня 2021 22:25
І що ти зробиш, чучєло?
123 до ще не зовсім свідоми Показати IP 4 Грудня 2021 16:37
Треба робити вигляд але не перегинати палку. Бо потім сам колись перестанеш бути президентом і таку саму підозру отримаєш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus