USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Порошенко зірвав засідання суду за позовом Онищенка проти нього

14 Січня 2019 18:52
Президент Петро Порошенко 14 січня не з’явився на підготовче засідання Печерського районного суду Києва за позовом Олександра Онищенка про захист честі, гідності та ділової репутації.

Про це повідомив адвокат позивача Олег Іщенко, пише Страна.

«У жовтні був поданий позов Онищенком з приводу того, що Порошенко обізвав його злочинцем. Онищенко скерував позов, і сьогодні мало початися судове засідання. Відповідачі – Петро Олексійович,» Українська правда" і власник УП Олена Притула не з’явилися. Через це судове засідання відклали на 4 квітня. Відповідачі зірвали судове засідання. Будуть затягувати ", – сказав адвокат Онищенка .

Нагадаємо, в жовтні 2018 року народний депутат Олександр Онищенко, емігрував з України, оголосив, що подає до суду на президента Петра Порошенка, звинувативши його в наклепі. Мова про випадок, коли Порошенко назвав Онищенка злочинцем і оголосив що він повинен понести покарання, відповідаючи на питання журналіста, а чи платив він, президент, депутатам гроші за голосування.

В кінці жовтня 2018 Печерський суд Києва призначив підготовче судове засідання на 14 січня 2019 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
факт Показати IP 14 Січня 2019 20:37
4-го квітня Порошенка можете подавати в розшук через Інтерпол.
Фрося Показати IP 14 Січня 2019 21:09
Так поиметь .собственных граждан ,еще ни один диктатор не додумался.. Заставить коленоприклоняться и осенять себья крестным знаменем, наче перед святыми Мощами, по факту всего лишь :перед ЮРИДИЧЕСКИМ Соглашением, да , и еще! безбожно!листок !выставленный в храме господнем! А уж про шоу Тур с юр.листком! Ваще молчу! Свят,!Свят!Свят!
Лучанин до Фрося Показати IP 15 Січня 2019 09:48
Фрося - це діагноз
виборець Показати IP 15 Січня 2019 04:39
А голосувати я буду за того кого найбільше ненавидить Путін, догадайтеся за кого

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus