USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенко заганяє себе у глухий кут, - експерт

5 Грудня 2016 10:16
Президент Петро Порошенко заганяє себе у безвихідь, апелюючи до компромату народного депутата Олександра Онищенка.

Про це в коментарі сказав політолог Микола Давидюк, - Gazeta.ua.

«Коли дають всю інформацію, стороні захисту легко вибудувати правильну оборону. Тоді можна виправдовуватися. Якщо порціями - ще більше заганяють в кут. Якщо Онищенко видасть все - буде скандал, який триватиме тиждень. Його буде легко «перебити». Наприклад, відкриють ще один театр на Подолі, який не буде влаштовувати киян. Всі переключаться на театр. Це класика видачі компромату. Стороні, на яку викидають компропат, дозволяють коментувати. Вона спростовує інформацію, наводить аргументи. Наступна порція компромату надає докази проти цих аргументів. Вони ще більше заганяють в куток», - сказав Давидюк.

Відтак, Онищенко тримає президента і його оточення в постійній напрузі, маніпулює, вважає експерт.

«У Онищенко гроші є, бізнес відібрали. Сидить і насолоджується моментом помсти», - додав Давидюк.

Нагадаємо, народний депутат Олександр Онищенко заявив, що президент Петро Порошенко скуповує голоси у Верховній Раді. Розмови з главою держави, записані на ручний годинник з диктофоном, 29 листопада передав американським спецслужбам. Натомість в Адміністрації президента на це заявили, що Онищенка чекають в Україні правоохоронні органи.

Як відомо, екс-депутата Онищенка підозрюють у причетності до розкрадання українського газу. Нагадаємо, 5 липня Верховна Рада дала згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт депутата від «Волі народу» Олександра Онищенка. Втім, політика вже нема в Україні.

27 липня, генеральний прокурор Юрій Луценко підписав повідомлення про підозру Олександру Онищенку. НАБУ вже кілька разів викликало на допит нардепа-втікача, однак він жодного разу так і не з’явився. На початку серпня у Латвії заарештували мільйони Онищенка, а трохи згодом суд обрав йому запобіжний захід.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лана Показати IP 5 Грудня 2016 10:35
Страшне, сумне і політичне. Коли українці будуть мудрими і будуть вибирати справжніх патріотів, а не бандитів, олігархів, корупціонерів. Не за гроші і гречку, а дійсно за їх мудрість, розум, патріотизм та комунікабельність в економіці і політиці.
Вася до Лана Показати IP 5 Грудня 2016 12:06
А шо, такi iснують ??!
Патріот до Лана Показати IP 5 Грудня 2016 12:19
Ніколи!!!
Любі свині Показати IP 5 Грудня 2016 10:38
Блін - все більше і більше починаю ненавидіти одну національність....
:-) Показати IP 5 Грудня 2016 11:13
Як вже ці цирки надоїли за 25 років((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus