USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Порошенко зрадив армію: капітан ЗСУ розповів, чому українські військові підтримують Зеленського

4 Квітня 2019 10:22
Командир піхотної роти підрозділу артрозвідки під час боїв за Дебальцеве в лютому 2014 року, в.о. заступника командира 25-го окремого мотопіхотного батальйону «Київька Русь» у червні 2014-жовтні 2015, капітан Збройних сил України розповів, чому армія підтримала у першому турі президентських виборів Володимира Зеленського та розкрив страшну правду про злочини головнокомандувача Петра Порошенка, пише znaj.ua.

Євген, зізнався, що на виборах віддав свій голос за Зеленського:

«Мене порадували результати, я сам голосував за Зеленського. І я, і як мінімум третина населення України готові на рішучі зміни. Я їх бачу у повній зміні так званих «еліт» в управлінні державою. Заленський у цьому плані мені здається вдалим вибором, йому доведеться набирати людей у всі сфери, за які відповідає президент із людей професійних, молодих, енергійних, тому що їх робота буде його обличчям на майбутні п’ять років.»

Капітан Збройних сил України заявив, що поточна ситуація в армії його категорично не влаштовує.

«Я сподіваюся, новий верховний головнокомандувач підбере правильних кандидатів, професійно підготовлених, патріотичних, які виконуватимуть роботу по-іншому.»

Євген розповів, чому українці не підтримують верховного головнокомандувача:
«Немає довіри до конкретного головнокомандувача, не до інституту головнокомандування. Його задача – визначити стратегію країни у воєнній сфері, у нього це не виходить».


Про Зеленського на посту головнокомандувача він сказав наступне:

«Мене влаштовує, що Зеленський не є компетентним. Мене влаштовує те, що він уміє підбирати правильних людей для вирішення конкретних завдань.»

Євген пояснив, чому військові підтримали цивільного, а не, наприклад, того ж Гриценка:

«Армія України – абсолютно нова структура, у нас немає касти військових. Це поразка чинного президента, який позиціонує себе як дуже воєнний, одягає воєнну форму, чіпляє пістолета і, при цьому, виглядає дуже комічно. У мене, наприклад, термін «клоун» асоціюється зовсім не з тим, кому його намагаються пришити».

Військовий розповів, що в армії думають про використання Порошенком терміну «армія» у своїх слоганах і розмови, що завдяки йому вдалося побудувати найефективнішу армію в Європі.

«У всіх це викликає ухмилку, при чому дуже негативну. Говорити, що армія найсильніша у Європі...мені соромно це чути. Ми то знаємо, чого ми вартуємо, на жаль. І керівництво абсолютно бездарного комадування на чолі з Муженком нічого нам не дало. Пофарбована техніка, яка в парадних батальйонах радикально нічого не змінила. На мій погляд, армія навіть деградувала. Моральний дух став значно нижчим.»

За словами капітана Збройних сил України, наразі ситуація в армії далеко не найкраща.

«Рівень мотивації уже інший, втома від війни. Тримають абсолютно невиправдано в окопах, в нелюдських умовах, це будь-кому набридне. Демагогія навколо армії, це всього-лише демагогія. Військові це бачать. Ситуація не найкраща.»

Також він розповів про те, як Муженко і Порошенко зрадили українських бійців під час операції в Дебальцево:

«У Дебальцевської операції були конкретні завдання – оточити і взяти в полон угрупування. Я, як учасних тих подій, бачив практично все угрупування. Стверджую, що була навіть не бездарність, це була зрада. Абсолютно спланована акція нашого командування. Для мене це явний факт. »

Детальніше - у сюжеті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ісса Ндойє Показати IP 4 Квітня 2019 15:54
Піхотної роти у підрозділах артрозвідки не їснує у жодній армії світу, хиба що на Марсі ....
До Ісса від 51 Показати IP 4 Квітня 2019 18:03
Це ж для цивільних вони все схавають. Я був у 2014 році командиром батареї *гвоздік* ,мене ненавиділи не поважали в рази більше ніж петю липецкого і хто він такий давати оцінку всім військовим.
24 лютого Показати IP 1 Грудня 2022 14:52
І де цей командир зараз???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus