USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порошенку соромно їхати до Британії через офшори, - нардеп

11 Травня 2016 11:31
Президент Петро Порошенко скасував візит до Лондона через офшорний скандал.

Про це журналістам біля Верховної Ради сказав народний депутат Ігор Луценко, - передає Gazeta.ua.

Нагадаємо, нещодавно президента Петра Порошенка звинуватили у наявності офшорних фірм. Понад рік 380 журналістів із 78 країн вели найбільше в історії журналістське розслідування, вивчаючи діяльність офшорного оператора Mossack Fonseca. Журналісти оприлюднили викривальні статті, одна з яких розповідає про секретний офшор і «моральний злочин» Петра Порошенка.

ЧИТАТИ ЩЕ: ОФШОРИ ПОРОШЕНКА «ЗАМ'ЯЛИ» ПІДВИЩЕННЯМ ТАРИФІВ, - ЕКСПЕРТ

«Йому було незручно туди їхати через те, що він є фігурантом уже другої серії офшорного скандалу. У світі змінюється ставлення до офшорів. Посадовці, причетні до цих речей, ідуть у відставку. Перш за все його там запитають: «Ти не отримав дозволів на національному рівні, щоб проводити ці оборудки. Що ти будеш робити?» На такі незручні питання йому не хочеться відповідати», - сказав Луценко.

До слова, громадяни усіх держав зможуть на власні очі подивитися, які політики, відомі особи та бізнесмени реєстрували компанії в офшорах. Нещодавно так звані «панамські документи» стали публічними і доступними кожному в інтернеті.

ЧИТАТИ ЩЕ: ІМПЕРІЯ ГАРАНТА: ПОРОШЕНКО ВИКОРИСТОВУЄ ОФШОРИ БІЛЬШЕ 15 РОКІВ. РОЗСЛІДУВАННЯ

До того ж, у країні досі немає генерального прокурора. Це також є причиною перенесення візиту президента до Британії, додав нардеп.

Додамо, раніше йшлося про те, що президент гальмує реформування органів прокуратури. Для нього головне - захистити власні бізнес-інтереси. Про це заявляв депутат Вepхoвної Paди від фpaкціі «Блoк Пeтpa Пopoшeнка» Сepгій Лeщeнкo. На думку нардепа, в Головній прокуратурі України існують кишенькові відомства Порошенка. Нардеп також стверджує, що гарант хоче посадити в крісло генерального прокурора «свою людину».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Коля Показати IP 11 Травня 2016 11:56
Позорище щоб коли так звана війна в Україні з людей по нитці хапають, на все ціни підвищують , люди виживають в більшості а наша влада приховує свої статки податки не платить, а з підприємців тянуть вчасно, як ні так по судах і в тюрягу загримлять а тут все чітко все можна , можна і в генпрокуратуру без освіти. А простим людям і з освітою неможна працевлаштуватись!
бе Показати IP 11 Травня 2016 16:06
інший пішов би у відставку! а соромно буває людям які ще не втратили совість.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus