USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Порушення, виявлені в діях луцьких чиновників, «не тягнуть на відповідальність»

1 Червня 2016 17:31
У Луцькій міській раді вважають, що порушення, знайдені в роботі посадовців управління містобудування і архітектури, не тягнуть навіть на мінімальну відповідальність.

Про це стало відомо під час засідання міськвиконкому сьогодні, 1 червня.

Нагадаємо, управління Державної архітектурно-будівельної інспекції у Волинській області здійснила планову перевірку роботи начальника управління містобудування та архітектури Леоніда Герасимюка та його заступника Ярослава Матвіїва. Під час цього виявили численні недоліки та порушення у роботі посадовців Луцької міської ради.

Під час розгляду питань, які озвучував Ярослав Матвіїв, член міськвиконкому від «Народного контролю» Олег Бондарук поцікавився, чи можна довіряти посадовцеві, і чи не вводить в оману він членів виконкому, зважаючи на згаданий висновок ДАБІ.

У відповідь міський голова Микола Романюк сказав: « Не вводить в оману… З даного питання не вводить». А згодом зауважив: «Ви ж розумієте, що ця інформація не випадково була оприлюднена напередодні засідання міськвиконкому. От і питання вже задаються, і ниточки тягнуться».

А перший заступник міського голови Тарас Яковлев повідомив, що за виявлені порушення немає мінімальної відповідальності.

«Немає жодного порушення, яке б тягнуло хоча б на мінімальну відповідальність», - пояснив посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ctarec Показати IP 1 Червня 2016 17:45
так на відповідальність не тягнуть, тільки на розстріл!
112 Показати IP 1 Червня 2016 17:46
В Романюка як тільки запахне жареним - то ниточки, то піар, то політика. Здає старий, здає...
Вітя Показати IP 1 Червня 2016 22:32
А ніхто і не сумнівався, що тим діячам нічого не буде-рука руку миє, побійтесь Бога, невже замість совісті тільки зелені перед очима?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus