USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Порядок денний Волиньради не колода карт?

18 Вересня 2009 11:42
Розглядати перше питання порядку денного депутати Волинської обласної ради розпочали опісля години від початку сесії, вислухавши депутатські запити та пропозиції до порядку денного. Про це 18 вересня йшлося під час чергової сесії Волиньради, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Пропозиції порядку денного сьогоднішньої сесії ознаменувалися бажанням депутатів «пересунути» деякі питання, аби розглянути їх раніше. «Піонером» таких пропозицій став обранець волинської громади Ігор Гузь. Зауважимо, що його пропозицію підтримав і депутат Петро Пронь. Проте через викрик із залу депутати дізналися, що «порядок денний не колода карт».
 
Обранці громади погодилися із такою думкою, проте зауважили, що деякі питання порядку денного потрібно розглянути раніше, адже вони цікавлять прокуратуру, суди, інші органи та запрошених. Мовляв, чому ж вони мають чекати із розглядом цих питань мало не до закінчення сесії? Також пан Пронь зауважив, що потрібно дати можливість висловитися цим людям.
 
Депутат Сергій Слабенко теж запропонував розглянути одне із питань одинадцятим питанням. Таку зміну він мотивував тим, що 10 питання стосується протесту прокурора що до надання в оренду приміщення в місті Луцьку по вулиці Шевченка, 30 і логічно будо б розглядати питання про продаж приміщення відразу після цього питання.
 
Проте ці пропозиції не знайшли значної підтримки серед депутатів. Також обранець волинської громади Петро Пронь запропонував при формуванні порядку денного запрошувати голів фракцій, а також враховувати думку запрошених на розгляд цих питань. У підсумку, до порядку денного внести на розгляд ще кілька питань і депутати почали обговорювати питання про виконання бюджету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus