USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порятунком Світязя в уряді займуться через 15-20 днів, - голова Волиньради

12 Травня 2009 14:15
Волинська облрада попросить уряд зайнятися порятунком Шацьких озер та перлини Волині – Світязя – від можливого зникнення через розробку Хотиславського родовища. Про це під час прес-конференції сьогодні, 12 травня, розповів голова облради Анатолій Грицюк, - інформує репортер «Волинських Новин».
«Всі кроки, залежні від нас, ми зробили. Але на цій сесії повторно напишемо звернення до керівників центральних органів влади, розуміючи, що поки ніяких суттєвих зрушень немає», - зазначив пан Грицюк.
Він розповів: «У мене відбулася розмова із заступником міністра охорони навколишнього середовища. Я делегував і попросив Олега Кіндера зустрітися  з ним віч-на-віч аби показати, яка загроза і яка складна ситуація».
«Я вважаю, що в межах 15-20 днів уже якісь кроки будуть наших урядовців щодо дій білорусів, які загрожують Шацьким озерам», - резюмував  голова Волиньради.
Як відомо, наразі роботи на  Хотиславському родовищі йдуть повним ходом. Через розробку Хотиславського кар’єру Світязь, який увійшов до семи природних чудес України, може зникнути з лиця Землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімор Показати IP 12 Травня 2009 16:14
була би в нас нормальна армія, можна було б напасти на білорусів, а так лишається тільки спостерігати як сохне Світязь... :(
Анонім Показати IP 13 Травня 2009 00:51
То делегував Кіндера чи попросив? І, якщо відбулася розмова голови облради із замміністра, що ще віч-на-віч буде йому розповідати начальник екоінспекції?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus