USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Посадовців «Укроборонпрому» викрили в привласненні понад 6 мільйонів доларів

22 Липня 2019 14:29
Співробітники Департаменту контррозвідки Служби безпеки України виявили факти заволодіння посадовцями майже 6,8 млн доларів в оборонній сфері.

Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України, пише УНІАН.

Зазначається, що головна військова прокуратура ГПУ здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом заволодіння грошовими коштами в сумі 6 млн 739 тис. 213 доларів при укладанні іноземною компанією зовнішньоекономічного контракту з одним із підприємств концерну ДП «Укроборонпром» з постачання Державній прикордонній службі України підвісної системи раннього виявлення. Кримінальне провадження зареєстровано за матеріалами ДКР СБУ.

«Прокурори головної військової прокуратури за оперативним супроводом Департаменту контррозвідки СБУ та участі співробітників Центру спеціальних операцій «А» СБУ вже провели і проводять досі в службових приміщеннях Кабінету міністрів, Державної прикордонної служби, Державної фіскальної служби та ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» слідчі дії, спрямовані на вилучення оригіналів документів та інших речей і предметів, які мають доказове значення у кримінальному провадженні», – додали в ГПУ.

Нагадаємо, 18 липня президент України Володимир Зеленський заявив про передачу до правоохоронних органів матеріалів про ще одну корупційну схему в оборонній промисловості, за допомогою якою за сумнівними контрактами на офшорні компанії було виведено майже 30 млн доларів США.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Сераховичі Показати IP 22 Липня 2019 14:43
Хотілось би знати скільки справ доведено до логічного кінця?
Юга пгопав Показати IP 22 Липня 2019 14:47
1-й пошёл?.
анон Показати IP 23 Липня 2019 14:35
чому б не забрати ці гроші і оплатити борг України перед МВФ ? хоча б частково..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus