USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Посли ЄС схвалили санкції проти 9 організаторів «виборів» в ОРДЛО

5 Грудня 2018 12:36
Посли ЄС у середу вирішили запровадити санкції проти 9 осіб, відповідальних за організацію «виборів» на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Про це написав у Twitter брюссельський кореспондент «Радіо Свобода» Рікард Джозвяк, передає Українська правда.

«Посли ЄС прийняли рішення ввести санкції проти 9 осіб, відповідальних за організацію «виборів» на сході України в листопаді. Міністри закордонних справ ЄС затвердять це рішення 10 грудня» – написав він.




Нагадаємо, як оголосили бойовики після підрахунку нібито 100% бюлетенів, на окупованій Донеччині найбільшу підтримку серед «виборців» (60,85%) «отримав» ставленик Кремля Денис Пушилін, натомість непідконтрольні Києву території на Луганщині очолить чинний ватажок бойовиків Леонід Пасічник, за якого «проголосувало» 68,9% осіб.

11 листопада на території ОРДЛО пройшли так звані "вибори« ватажків угруповань «ДНР» і «ЛНР». В ОБСЄ вважають, що «вибори» на території ОРДЛО не відповідатимуть Мінським угодам. ЄС також засудив "вибори" на окупованих територіях Донецької і Луганської областей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus