USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Посмертний орден волинського Героя вручили його батькам

28 Листопада 2023 09:47
За особисту мужність, самовіддане виконання військового обов’язку і вірність військовій присязі Указом Президента України від 30 червня 2023 року орденом «За мужність» III ступеня (посмертно) нагороджено Редьковича Володимира Васильовича із Велимче Ковельського району.

Про це інформують у Велимченській громаді.

27 листопада нагороду отримали мати Захисника Галина Василівна Редькович та батько Василь Михайлович Редькович.

Почесну місію вручення виконували начальник Другого відділу Ковельського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Василь Шинкарук та сільська голова Анастасія Павлович.

«Цей орден не поверне до життя світлу людину, вірного побратима та люблячого сина, та нехай він буде ще однією згадкою про велике серце Героя, про неймовірну відвагу, про велику любов до неньки України», – зазначила Анастасія Павлович.

Молодший сержант ЗСУ Редькович Володимир Васильович у 2014 році пройшов пекло війни, а з перших днів повномасштабного вторгнення (26.02.2022) без вагань став на захист рідної землі. Щирий син України загинув 28 вересня 2022 року в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Гороб'ївка Харківської області й до кінця лишився вірний військовій присязі.
Рідні, друзі та побратими згадують його як чуйного сина, надійного друга, мужнього Воїна, Людину з великим серцем та Героя з неймовірною відвагою.

«Ми тут задля того, аби ви жили спокійно»: слова, які проймають серце і які так часто повторював Володимир.

«Схиляємо голови перед близькими та рідними кожного захисника, адже жодні слова не зможуть повернути цю втрату. Жодні ордени чи нагороди не зможуть вгамувати біль матері, яка більше не зможе обійняти найріднішу людину, проте ці державні нагороди мають нагадувати нам про подвиги сучасних українських Героїв», – ідеться в допису.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus