USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Посольство США в Україні офіційно повідомило про зміну правил видачі віз

31 Січня 2017 17:29
Процедура поновлення візи поштою зазнала змін.

Одним із перших рішень нового президента США Дональда Трампа стало ускладнення процедури отримання іноземцям віз до Сполучених Штатів, пише Главком.

Так, згідно з указом, підписаним 27 січня, особи, які звертаються за повторним отриманням неімміграційних віз, але термін дії їх попередніх віз закінчився більше 12 місяців тому, тепер не можуть скористатися процедурою поновлення візи без особистої співбесіди. Раніше поновлювати візу у спрощеному режимі можна було протягом 47 місяців піля закінчення попередньої, користуючись поштою.

«Всі апліканти, які не відповідають усім вимогам процедури поновлення візи поштою, повинні призначати співбесіду для звернення по неіміграційнуонну візу», - зазначено в Указі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus