USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку завершилося місячне дозвілля для вразливих категорій дітей: вони отримали подарунки. Фото

28 Липня 2023 14:07
У Луцьку протягом чотирьох тижнів тривало насичене літнє дозвілля для 60 дітей з вразливих категорій. За цей час вони не лише розважалися та відпочивали, а й отримували нові знання. Сьогодні ж, в останній день таборування, дітям вручили подарунки від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом».

Організував літні активності Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» і департаменту молоді та спорту міської ради.

Протягом місяця діткам організували веселе дозвілля, вони покращували свої спортивні навики у баскетболі, футболі, волейболі, ходили на заняття з фінансової грамотності та брали участь у різноманітних майстер-класах.
Читати ще: Зоопарк, спорт та розвивальні ігри: у Луцьку організували літнє дозвілля для вразливих категорій дітей. Фото

«Ми охопили літнім дозвіллям 60 дітей з різних мікрорайонів міста. Завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» в останній день змістовного дозвілля діти отримали розвивальні ігри, в які вони зможуть грати разом зі своїми друзями та батьками», – зазначила очільниця Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» Наталія Назарук.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода підкреслила важливість літнього дозвілля для дітей.

«Для 60 дітей організували різноманітні спортивні та інтелектуальні розваги, вони навчалися фінансовій грамотності, відвідували тренінги. Діти надзвичайно задоволені, адже протягом місяця вони мали можливість долучатися до активностей та спілкувати з однолітками. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» вирішив нагородити діток, які проходили увесь табір, гарно себе поводили та брали активну участь в усіх заходах. Вони отримали настільні ігри, які допоможуть їм розвиватися та гарно проводити час», – зауважила Катерина Шкльода.
Також вона пообіцяла, що Фонд долучатиметься і до подальших таборів Луцького МЦФЗН «Спорт для всіх» для дітей з вразливих категорій. У центрі кажуть, що дозвілля для дітей планують робити і в серпні, адже саме влітку діти можуть покращити свою фізичну форму.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus