USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Постраждали два водії: подробиці ДТП у Ківерцях. Фото

31 Травня 2018 11:15
Внаслідок автопригоди у Ківерцях за участю двох вантажівок постраждали водії транспортних засобів.

Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Автопригода трапилася близько першої години ночі. За кермом вантажівки «DAF» перебував 31-річний житель сусідньої Рівненської області. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся із вантажівкою «Renault Premium», під керуванням 45-річного лучанина.

Внаслідок зіткнення обидва водії отримали тілесні ушкодження, їх госпіталізували.

За фактом ДТП слідчі розпочнуть кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває перевірка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Водій Показати IP 1 Червня 2018 12:55
Все до того йшло. На тій жахливій ділянці дороги по правій частині їхати неможливо і багато хто змушений об'їхати по лівій стороні. Це не виправдання, а реальність жахливого стану доріг і іронія, бо значною причиною (хоча далеко не основною) таких доріг є самі перевантажені фури.
Водій 2 до Водій Показати IP 1 Червня 2018 14:12
Це точно. Причому ті ями по два рази на рік засипають, а толку немає.
алекс Показати IP 3 Червня 2018 16:47
плохому танцору х.... мешает И здесь , виновато не дорога, а мозги двух д*лбо*ап*здиненныхдолб*водил Гнал первый и второй как на тот свет!!!!! Вот и приехали В прочем здесь, дебилов-водил не жалко Так им и надо!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus