USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Постраждалим від стихії волинянам виплатять 9 мільйонів гривень компенсацій

30 Липня 2009 11:36
Три райони Волинської області отримали з резервного фонду Державного бюджету 9 мільйонів гривень для виплати компенсацій сім’ям, що постраждали внаслідок стихії. Про це 30 липня повідомляють «Волинські Новини».
На оперативній нараді начальника головного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Володимира Кеца обговорювались практичні дії організації виплати часткової  грошової допомоги постраждалим сім’ям.
Як інформує сайт Волинської ОДА, 27  липня 2009 року кошти в загальній сумі 9 мільйонів гривень надійшли на реєстраційні рахунки районних управлінь Державного казначейства (Ратнівський район – 8 258 гривень, Старовижівський – 605,5 тисячі гривень, Турійський – 136,5 тисячі гривень).
З метою забезпечення своєчасної виплати допомоги потерпілому населенню, головним управлінням праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації  сформовано мережу отримувачів коштів резервного фонду Державного бюджету.  З метою попередження подвійних виплат, за програмою АСОПДКОМІТЕХ проведено перевірку достовірності списків, що надані райдержадміністраціями.
Відповідальні працівники головного управління, закріплені за районами, продовжують надавати методичну і практичну допомогу спеціалістам постраждалих районів щодо виплат потерпілим.  Укладання списків завершено і розпочата передача списків в райони. Станом на 28 липня списки на виплати отримали всі три райони. Виплата за списками розпочата. Встановлено термін завершення виплат – до 7 серпня 2009 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus