USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Постраждалим від стихії волинянам вже виплачено 60% коштів допомоги, – уряд. ОНОВЛЕНО

18 Червня 2009 10:12
Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила профільним міністерствам до понеділка узагальнити інформацію про ситуацію у потерпілих від стихійного лиха областях України і визначити загальну суму збитків та розглянути це питання на позачерговому засіданні уряду. Відповідне доручення Юлія Тимошенко дала під час засідання Кабміну, – повідомляють «Волинські Новини».


У свою чергу, йдеться у повідомленні управління у зв\'язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ, перший заступник міністра праці та соціальної політики Павло Розенко також повідомив, що станом на сьогодні вже виплачено 60% коштів допомоги громадянам, постраждалим від стихії у Волинській області, а решту буде виплачено найближчими днями.
 
За повідомленням прес-служби Мінпраці, за складеними райдержадміністраціями списками постраждалих сімей станом на 16 червня 2009 року районам було перераховано 2,1 мільйона гривень, а вчора, 17 червня, – профінансовано ще 1,7 мільйона гривень.
 
Станом на вчорашній ранок виплачено допомогу 1280 сім’ям з приблизно 2200 постраждалих сімей (60 %).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus