USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Постукала з труни: в Еквадорі жінка «ожила» під час власного похорону

14 Червня 2023 00:22
В Еквадорі 76-річна жінка, яку мали поховати, виявилася живою: вона почала стукати у труну під час власних поминок.

Медсестру-пенсіонерку Белла Монтоя госпіталізували 9 червня після ймовірного інсульту, повідомляє УП. Життя з посиланням на The Associated Press і The Guardian.

У жінки сталася кардіореспіраторна зупинка – припинення дихання та роботи серця. Вона не реагувала на реанімаційні заходи, тож черговий лікар констатував смерть.

Сім'я відвезла тіло до похоронного бюро, а потім влаштувала поминки, як раптом усі запрошені почули дивні звуки. Син жінки Жільберто Барбера розповів, що у труні почало щось гриміти, і всі родичі злякалися.

«Нас було близько 20 людей. Приблизно через п'ять годин після поминок труна почала видавати звуки. Моя мама була загорнута в простирадла і билася об труну, а коли ми підійшли, то побачили, що вона важко дихає», – пригадує чоловік.

Родичі відвезли Беллу до лікарні в центральному місті Бабахойо. Міністр охорони здоров'я Еквадору повідомив, що вона перебуває в інтенсивній терапії. Однак лікарі не дають родичам обнадійливих прогнозів.

У медичному закладі, який констатував смерть живої жінки, розпочали розслідування. Також МОЗ Еквадору створило технічний комітет для перевірки того, як лікарня видає свідоцтва про смерть.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus