USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.85

Потапова, Матросова та інші: у Луцьку перейменують ще дев’ять вулиць

26 Травня 2022 12:50
30 травня відбудеться засідання робочої групи з перейменування та найменування назв вулиць та майданів Луцької міської громади, під час якої учасники планують обговорити та внести свої пропозиції щодо нових назв, повідомили у Луцькій міськраді.

Зокрема, нинішнім вулицям Волгоградській та Потапова планують повернути їх історичні назви – Рільну (Рольну) та Банкову відповідно. Також до переліку перейменування потрапили: вул. Курська (нова назва – вул. Пересічна); вул. Лопатіна – (нова назва – вул. Ярова); вул. Макарова (складається з двох паралельних вулиць) – (нова назва – вул. Броварна та провулок Броварний); вул. Матросова – (нова назва – вул. Ялинова); вул. Чекаліна – (нова назва – вул. Ботанічна).

Змінять свою назву й вулиці Петрова та Писаревського. Їх міркують назвати вулицями Ігоря Сікорського та Назарія Яремчука відповідно. Оскільки ці вулиці іменні, то потребуватимуть громадського обговорення.

Варто зауважити, що в разі перейменування вулиці, фізичним особам, які на ній проживають, нічого не потрібно робити, адже нова назва автоматично потрапляє в усі реєстри. Складнощі матимуть лише юридичні особи, яким потрібно буде переробляти свої статутні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хвощ Показати IP 26 Травня 2022 21:39
Цифрами найменуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus