USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Потрапила до світового рейтингу: ректорка ЛНТУ Ірина Вахович – друга серед найкращих ректорів України

12 Травня 2023 10:22
Ректорка Луцького національного технічного університету Ірина Вахович потрапила до світового рейтингу найкращих очільників закладів вищої освіти у 2023 році. Серед українських ректорів вона стала другою.

У рейтингу The World Rating of the Best Chancellors and Universities представлено тисяча університетів та їхніх очільників. Від України до нього потрапило 32 навчальні заклади, Ірина Вахович посіла другу позицію серед ректорів українських ЗВО. У світовому рейтингу ректорка ЛНТУ – на 609 місці з 1000.

Читати ще: «Я люблю вражати результатами», – Ірина Вахович про зарплатний скандал, нового міністра освіти та об’єднання ЛНТУ і ВНУ. Інтерв’ю

Відзначимо, що найкращим ректором в Україні став очільник Київського Національного університету ім. Шевченка Володимир Бугров, а третім – ректор харківського Національного технічного університету «ХПІ» Євген Сокол.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Ірина Вахович висловила вдячність колективу університету, який підтримав її кілька років тому й обрав на цю посаду.

«Дуже сподіваюся, що колектив не шкодує про це рішення нині. Нескромно зазначу, що у чудовій команді однодумців сьогодні ЛНТУ робить неймовірне. Ми живі, динамічні, сміливі, патріотичні. Ми змінюємося, вчимося, креативимо і повністю віддаємося роботі. Дякую Богу, друзям та колегам за віру, підтримку, допомогу. Це дає натхнення. З вірою та підтримкою ЗСУ наближаємо перемогу і відроджуємо країну», – зазначила Ірина Вахович.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus