USD 39.40 39.73
  • USD 39.40 39.73
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Потребувала медичної допомоги: у Луцьку рятувальники з третього поверху визволили пенсіонерку

13 Грудня 2022 09:55
У Луцьку рятувальники на драбині дісталися до третього поверху будинку на Станіславського, щоб допомогти жінці, яка потребувала медичної допомоги.

Про це повідомляє пресслужба ГУДСНС у Волинській області.

12 грудня о 21:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на вул. Станіславського в м. Луцьку в одній із квартир багатоповерхового житлового будинку знаходиться людина, яка потребує медичної допомоги.

По прибуттю на виклик рятувальники луцької 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та аварійно-рятувального загону спеціального призначення за допомогою трьохколінної висувної драбини дістались у квартиру через вікно третього поверху та виявили на підлозі жінку поважного віку.

Рятувальники відчинили двері зсередини для доступу до потерпілої працівників швидкої медичної допомоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus