USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Потреби в мобілізації населення наразі немає», – Міністр оборони України

31 Січня 2022 14:16
Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що наразі потреби у мобілізації населення немає. Натомість відбуватиметься формування сил територіальної оборони, повідомляє ТСН.

«Потреби в мобілізації, з погляду загрози, зараз немає. Якщо ми оголосимо тренувальну мобілізацію, це викличе паніку на вулицях. Усі будуть думати, що ми знали і приховали, що ворог завтра нападе», – пояснив Резніков.

Читати ще: У громаді на Волині створюють добровільне формування територіальної оборони

За його словами, наразі проводитимуть роботу з формування сил територіальної оборони.

«Їх будуть вчити, будуть нормальні польові навчання. І перше навчання ми почнемо з голів ОДА, РДА, плюс КМДА, звісно. У нас чотири сектори: північ, південь, схід і захід. Так само розділене й командування сил територіальної оборони. Почнемо з півночі, зберемо всі області, плюс Київ, будемо їх вчити два-три дні на полігоні, як взаємодіяти, як що робити. Потім буде схід, південь і захід», – резюмував глава Міноборони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Иван Дмириевич Показати IP 31 Січня 2022 14:29
И разве это не США с НАТО нагнетают?
Кожному своє до Иван Дмириевич Показати IP 31 Січня 2022 14:40
В сша і нато звикли наперед готуватися до можливих подів а у нас як завжди поки півень в сраку не клюне ніхто не зашевелиться.
Святослав Показати IP 31 Січня 2022 15:03
Уже задолбали своей войной. Кто хочет воевать, пусть идет. Хотят мобилизировать, пусть своих мобилизируют, мне и так не плохо живётся. Я в НАТО и ЕС не хочу, я за нейтралитет. Кто хочет, пусть воюет. Благо сча ера интернета, можно и удаленно с любой точки мира работать.
думаю Показати IP 31 Січня 2022 17:39
багато хто за внеблоковий статус країни.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus