USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Потрійна ДТП в Луцьку: повідомили, в якому стані перебуває постраждалий водій

28 Жовтня 2022 19:02
У Луцьку внаслідок аварії, під час якої на вулиці Рівненській зіткнулися три автомобілі, травмувався один із водіїв. Нині його стан стабільний, загрози його життю немає.

Про це повідомив лікар-терапевт відділення екстреної медичної допомоги медоб’єднання Луцької тергромади Володимир Пекун, передає Суспільне.

З його слів, 37-річного чоловіка доставили в медзаклад близько 8:00 після ДТП у стабільному стані, надали медичну допомогу, черепно-мозкової травми не виявили.
«Надана йому меддопомога, пацієнт консультований лікарем-нейрохірургом, хірургом. Зроблена йому спіральна комп’ютерна томографія. Пацієнт поступав зі скаргами на головний біль, нудоту і загальну слабкість», – сказав медик.

Як зазначила старша інспекторка сектору комунікації Нацполіції області Анна Павловська, два кермувальники автівок BMW і Volkswagen пройшли освідування на стан алкогольного сп’яніння.
Інспекторка зазначила: результат огляду показав, що водії були тверезими. У травмованого водія Renault Duster взяли аналіз крові, результати будуть згодом.
«Наголошуємо учасникам дорожнього руху, зважаючи, що зараз осіння пора і вранці може бути погана видимість через туман, неухильно дотримуватися ПДР», – додала інспекторка сектору комунікації.

Наразі поліцейські з’ясовують обставини ДТП. Відомості про аварію внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
dmd Показати IP 28 Жовтня 2022 22:47
Потрібен ідіотен тест, бо їздять немов безсмертні

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus