USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Потужний вибух прогримів в Одесі біля будівлі СБУ

27 Вересня 2015 09:36
Вночі проти неділі, 27 вересня, біля будівлі управління СБУ в центрі Одеси стався вибух. Як інформують в обласній міліції, повідомлення про вибух надійшло о п'ятій ранку, - пише ТСН.

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Встановили, що в результаті вибуху пошкоджено адміністративна будівля УСБУ в Одеській області. Обставини встановлюються", - йдеться у повідомленні, оприлюдненому на сайті Управління МВС України в Одеській області в неділю вранці.

Інформації про постраждалих в результаті вибуху в повідомленні немає.

Водночас місцеві ЗМІ надають більше подробиць вибуху, називаючи його терористичною атакою. За інформацією "Первого городского", невідомі підклали вибуховий пристрій біля запасного виходу з будівлі СБУ. Вибуховий пристрій без вражаючих елементів було приведено в дію о 4:41 ранку перед входом в спортзал у будівлі Служби безпеки на розі Єврейської та Катерининсько, пише Думская.net.

У результаті вибуху пошкоджено двері, вікна і фрагменти фасаду будівлі СБУ, вибито скло, а місцями і віконні рами в будинках на прилеглих кварталах, постраждали декілька припаркованих автомобілів.

Рух вулицею Катерининською перекрито, поліція взяла під охорону магазини, в яких вибиті вітрини. Тротуари рясно посипані битими стеклами. На місці працюють експерти і працівники вибухотехнічної служби.

ЗМІ називають цей вибух найпотужнішим з усіх, які відбувалися в Одесі за останній рік. Експерти попередньо оцінюють потужність вибухового пристрою близько 5-7 кілограмів у тротиловому еквіваленті. Очевидці розповідають, що гучний звук було чутно у всьому центрі міста, на Слобідці, в районі Аркадії, на Пересипі. Вибуховою хвилею були вибиті вікна у будівлі 5-ї міської лікарні, розташованої більш ніж в 100 метрах від місця події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 11:22
Ну і де ваш хвалений Саакашвілі? Навів "порядок"?
Анатоль_ до Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 12:09
До чого тут Саакашвілі? А Яценюк з Порошенком навели "порядок"?
ГАНЬБА!!! Показати IP 27 Вересня 2015 12:02
саакачвілі служить не народу України а воровським-бандитам хазяям парашенку-яйценюку!!!!!!
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 12:13
В нас СБУ, щоб АТОшніків виловлювати за неповагу до Шоколада, а якщо дійсно, щось робити то гівнярі і контрабандисти.Шкода що ніякого пузатого генерала не хукнули(((
Петро Олексійович Показати IP 27 Вересня 2015 13:54
Це мир друзі.Я глибоко переконаний що це мирні вибухи, дякуючі Мінську
Слідчий Показати IP 27 Вересня 2015 14:22
Палиця ніяк не може змиритись з тим, що його відсторонили з бабловитого регіону.
Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 15:04
Итак, за вчера. 1)Взрыв в Одессе; 2)Расстреляли мужика во Львове; 3)с перестрелкой проходило задержание в Киеве.... Не жизнь. а сплошная ляпота1
цензор до Анонім Показати IP 27 Вересня 2015 17:29
Зато в тебе ущербний на расеє не жизнь, а благодать
Анонім до цензор Показати IP 27 Вересня 2015 18:33
Во первых, я не в России. А во вторых, как тебе нравится то, что в ближайшее время вся собственность Украины уйдет в качестве оплаты за государственные долги? Иными словами. те кого тебе подобные привели к власти, продали свою страну.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus