USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У центрі Одеси знову прогримів вибух

20 Березня 2015 08:44
У четвер, 19 березня, майже опівночі в Одесі пролунав вибух. Це працювали сапери, які знешкодили предмет, схожий на вибуховий пристрій. Ніхто в результаті вибуху не постраждав.

Про інцидент повідомляє видання «Таймер», новину передає «Преса України».

Підозрілий предмет схожий на пакет, помітила місцева мешканка. Потенційна бомба була неподалік готелю «Чорне море». Жінка відразу викликала силовиків.

Сапери попрацювали із невідомим предметом, в результаті чого стався невеликий вибух. Видання пише, що небезпеки для одеситів він не ніс.

Нагадаємо, 12 березня, одеситів налякав черговий вибух. Уночі невідомі підірвали офіс партії «Самопоміч», що розташований у бізнес-центрі по вулиці Адміральський, 18.

Також 5 березня, близько половини першого ночі, прогримів вибух у приміщенні, де знаходиться офіс одеського «Правого сектора».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 20 Березня 2015 12:45
Редактору сайту за заголовок - плювок в харю. Гонитесь за популярністю спекулюючи на почуттях людей?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus