USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Потяг «Ківерці - Підзамче» можуть не «знімати». ДОКУМЕНТИ

14 Червня 2013 18:45
Виконавча влада надіслала відповідь на запит депутата обласної ради щодо відновлення руху потягів «Ковель - Чернівці» та «Ківерці - Підзамче».

Про це йдеться у відповіді на депутатський запит від 24 травня депутату обласної ради Олександру Пирожику.

Так, облдержадміністрація направила лист до Державного територіально-галузевого обʼєднання «Львівська залізниця» з проханням не скорочувати вух поїзда «Ківерці ‒ Підзамче» до станції Сапіжанка».

Щодо скасування руху поїзда «Ковель ‒ Чернівці» у відповіді ОДА зазначили, що потяг «зняли» лише на літній період. Також зауважили, що це повʼязано з необхідністю «перекинути» вагони для потягу «Чернівці ‒ Івано-Франківськ ‒ Сімферополь».



«Курсування зазначеного поїзду буде відновлено в осінньо-зимовий період», ‒ йдеться у відповіді.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» відповіла на звернення двох з половиною тисяч пасажирів щодо відміни потяга № 667668 Ковель-Чернівці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus