USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Повернення Насірова: відсторонений глава ДФС знову на роботі

9 Серпня 2017 21:37
З 4 серпня Роман Насіров повернувся на роботу, передає «Слово і Діло».

Цю інформацію журналістам видання підтвердили у приймальні Насірова.

У ДФС уточнили, що він поки не підписує ніяких документів і не ухвалює рішень, а функції голови фіскальної служби досі виконує Мирослав Продан.

«Він (Насіров - ред.) з п'ятниці на роботі. Виконує обов'язки Продан. Насіров не підписує документи і не ухвалює рішення. Він був знятий з посади на час проведення слідства. Слідство вже закінчилося», - уточнили в ДФС.

Нагадаємо, 28 липня Спеціалізована антикорупційна прокуратура (САП) завершила розслідування кримінального провадження стосовно Насірова. Суд заарештував все наявне в державному реєстрі нерухоме майно відстороненого голови Державної фіскальної служби.

Роману Насірову інкримінують зловживання владою або службовим становищем. Це пов'язано з рішеннями про розстрочення податкових боргів підприємствам, пов'язаним з народним депутатом Олександром Онищенком.

Згідно з даними НАБУ, в період з травня 2015 року по березень 2016 року Насіров прийняв ряд необґрунтованих та незаконних рішень про розстрочення сум платежів з рентної плати за користування надрами, задіяними у так званій "газовій схемі Онищенко", що завдало збитків державі на загальну суму 2,019 млрд гривень. Чиновник заперечує звинувачення проти себе.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 9 Серпня 2017 21:52
Отак віх корупціонерів випускають. Така в нас боротьба з корупцією. Ще Януковича з Азаровим поверніть і виплатіть неустойку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus