USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Повернути Рональда: донька ексдепутата з Прилуцького не віддає сім’ї з Бучі собаку

6 Вересня 2022 15:49
Жінка з двома дітьми та чотирилапим улюбленцем рятувалися від пекельної окупації з Київщини. Волинський військовий запропонував їм допомогу: зголосився взяти на перетримку їхнього породистого пса, оскільки за кордоном, де погодилися прихистити сім’ю, відмовилися приймати собаку.

У результаті військовий Олег Пелецький зі своєю нареченою Діаною Кундельською привласнили улюбленця. Жінка звернулася до правоохоронців, ідеться в сюжеті ТРК «Аверс».

«Я вимушена звертатися до поліції, до суду, до інших інстанцій, тому що не можу достукатися до людяності. Незважаючи ні на що, я готова навіть подарувати їм цуценя, лиш би вони повернули мого собаку», – розповідає Світлана Гаркавенко з Бучі.

З тих пір, як вона викликала поліцію, минуло три тижні. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження, адже жінка надала всі документи на собаку та інші докази. Вона, наприклад, впізнала сімейне житло нареченої військового Діани Кундельської за фотографією пса Рональда, яку їй надіслав сам Олег Пелецький.

Читати ще: Опинився в доньки ексдепутата з Прилуцького: біженці з Бучі не можуть повернути пса, залишеного на перетримку військовому

За період розслідування правоохоронці не потрапили в помешкання Кундельських, адже навіть не зверталися до судді по відповідний дозвіл.

«Мені конкретно нічого не пояснили. Сказали: аби отримати дозвіл слідчого судді, треба зібрати достатньо доказів, усіх опитати… Розслідують так, як їм зручно, тому що факт є. Усі це бачили і всі це розуміють», – говорить Світлана Гаркавенко.

Небайдужі люди у Прилуцькому надіслали їй нові відеодокази: на подвір’ї Кундельських перебуває собака породи кане-корсо. Така ж, яку благає повернути сім’я з Бучі.
Три тижні тому тато Діани, ексдепутат місцевої сільради Руслан Кундельський, який свого часу фігурував у криміналі, а тепер називає себе волонтером, зауважив, що буде розмовляти зі слідчим.

Діана Кундельська після розголосу цієї історії коментувати розслідування не хоче. «Мені пишуть погрози, пишуть, що мене вб’ють! Я не буду давати жодні коментарі… Мені кажуть, що мене заріжуть! Через собаку!» – наголошує вона.

Командир військової частини, де проходить службу Олег Пелецький, теж навідріз відмовляється говорити з журналістами.

Як розповідає Світлана Гаркавенко, слідчий повідомив, що Кундельські допускають перемовини з нею.

«Я відповіла, що до мене ніхто не звертався і що будь-які перемовини мають відбуватися в присутності працівників поліції… Я надіюся, що в людей є якась свідомість. Усі помиляються, але ми люди і можемо виправляти свої помилки. Мені, наприклад, соромно, що доводиться брати участь у такій історії, коли в країні триває війна, але мене змусили», – підкреслює вона.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Просто позор Показати IP 6 Вересня 2022 16:05
діана, віддай Собаку!
123 Показати IP 6 Вересня 2022 17:10
Що за люди, поверніть собаку власникам, що це таке. Купіть собі пса, ви самі добровільно взяли його на перетримку. Поліція поверніть власникам пса
Людина Показати IP 6 Вересня 2022 18:02
По доброму, віддайте собаку,поки що по доброму...
турист Показати IP 6 Вересня 2022 18:14
Навіщо тримати собаку, якщо є наречений? Є з ким спати. Віддай собаку!
Петро Показати IP 6 Вересня 2022 18:22
Можна зрозуміти: військові - люди дуже низької регламентації. Сіно - солома. Така свідомість. Відсутня гуманність і співчуття.
андрій адвокат Показати IP 6 Вересня 2022 18:39
в такий час таке творити(( підло

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus