USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Повідомили, де на Волині вдалося ліквідувати спалахи коронавірусу

3 Червня 2020 15:21
Із початку епідсезону вдалося ліквідувати спалахи коронавірусної інфекції на низці підприємств і медичних установ.

Про це йшлося 3 червня під час брифінгу у Волинській облдержадміністрації щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Як розповіла головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко, усі зафіксовані випадки COVID-19, зокрема виявлені на підприємствах області, беруться під епідеміологічний нагляд, встановлюються кола контактних осіб.

«Надаються рекомендації і пропозиції, аби локалізувати і ліквідувати спалахи, які виникають на підприємствах», – сказала Наталія Янко.

Вона зазначила, що вже вдалося ліквідувати спалахи на підприємстві СКФ у місті Луцьку, на водоканалі в місті Нововолинську, лікарнях міста Нововолинська, Старої Вижви, селища Горохівського району та в Луцькій міській клінічній лікарні.

«Спалахи, які виникли на початку, вдалося ліквідувати. Вони вважаються ліквідованими, коли після останнього зафіксованого випадку проходить 14 днів, за які не реєструються нові випадки», – пояснила Наталія Янко.

Нагадаємо, За останню добу на Волині зареєстровано 16 нових випадків захворювання на COVID-19: Ківерцівський район – 5, Луцький район – 3, Нововолинськ – 2, Володимир-Волинський район – 2, Камінь-Каширський район – 2, Любомльський район – 1, Ратнівський район – 1. Одужали 15 осіб.

Один випадок хвороби в Ківерцівському районі завершився летально. Це 54-річний пацієнт психлікарні в Олиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus