USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Повідомили деталі пожежі у відпочинковому комплексі під Луцьком

9 Січня 2019 21:51
Рятувальникам, які гасили пожежу у відпочинковому комплексі «Озерецькі бані» біля Луцька, довелося працювати у складних умовах, оскільки вогонь швидко розповсюджувався по дерев'яних конструкціях. До того ж гасіння пожежі ускладнювалося низькою температурою.

Про це повідомив у Facebook начальник сектору зв’язків зі ЗМІ та роботи із громадськістю управління ДСНС України в області Володимир Нестеров.

Нагадаємо, пожежа виникла 9 січня.

Зі слів Нестерова, повідомлення про пожежу в відпочинковому комплексі «Озерецькі бані» в селі Озерце Ківерцівського району до служби «101» надійшло о 16:31.

«О 16:41 до місця події прибула чергова варта Держави пожежно-рятувальної частини №6 міста Ківерці Управління ДСНС у Волинській області, їм на допомогу примчали рятувальники ДПРЧ-25 та ДПРЧ-1 Луцька. На гасіння було подано загалом 3 спеціальних водяних стволи, рятувальники працювали в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від диму та вогню. Вогонь швидко розповсюджувався по дерев'яних конструкціях», – зазначив Володимир Нестеров.

О 17:10 пожежу локалізували, о 17:55 – ліквідували.

Керівництво гасінням пожежі здійснювали фахівці Оперативно-координаційного центру управління ДСНС області.

«Завдяки злагодженим діям 2 сусідні будівлі вдалося врятувати від вогню. Причина пожежі встановлюється, на місці події працює спеціальна комісія», – розповів Володимир Нестеров.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 10 Січня 2019 14:14
Не потушили окурок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus