USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повідомили подробиці ДТП на Львівщині, у якій постраждали 8 волинян

3 Січня 2021 20:36
У передмісті Львова, на об’їзній сталася велика аварія: зіштовхнулися BMW та Mercedes Sprinter. У результаті ДТП дев’ятеро людей опинились у лікарні, серед яких – восьмеро волинян. Стан одного з водіїв критичний.

Що сталося та хто спровокував ДТП – у сюжеті ТСН.

Аварія сталася на об’їздній Львова – це завжди завантажена траса. BMW з мікроавтобусом зіштовхнулися близько півночі. За даними поліції, 23-річний львів’янин за кермом легковика виїхав на зустрічну смугу і там лоб у лоб зіштовхнувся з бусом.

Після аварії на місце ДТП одразу приїхали п’ять карет швидких. У салоні мікроавтобуса було восьмеро людей, серед яких четверо неповнолітніх. Хоча мікроавтобус зареєстрований у Львові, усі пасажири – це мешканці Волині. Їх ушпиталили. Також до лікарні забрали водія легковика.

У більшості потерпілих лікарі діагностували нетяжкі переломи та забої. Після обстеження їх відпустили лікуватись додому. У медзакладі залишаються двоє потерпілих: водій BMW та молода жінка, що їхала в мікроавтобусі.

«Чоловік у важкому стані. Він перебуває у відділенні інтенсивної терапії. У нього важка поєднана травма, травматичний шок, травма грудної клітки, кісток тазу. Є загроза для його життя. У жінки – травми нижньої кінцівки з ранами, переломами. Пацієнтки стан середньої важкості», – розповів травматолог лікарні швидкої допомоги Василь Тонконоженко.

Чи був водій тверезий, поки невідомо. Наразі слідчі чекають на результати офіційної експертизи. З якою швидкістю їхав, поки не коментують. Відомо, що в салоні він був один. За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження. Оскільки усі потерпілі з мікроавтобуса вижили, то водію «БМВ» загрожує три роки обмеження волі. Підозру йому оголосять, щойно дозволить його стан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Я Показати IP 3 Січня 2021 20:55
бмв головного мозку
Водій Показати IP 3 Січня 2021 21:09
Воно і не дивно, що саме БНВісти біди усім приносять.
плавали Показати IP 3 Січня 2021 21:19
пишіть одразу ''водію «БМВ» загрожує три роки умовно в кращому випадку''
дідо Показати IP 3 Січня 2021 21:31
Вантажний старий бус перероблений під пасажирський є небезпечний....
Анонім до дідо Показати IP 3 Січня 2021 22:59
Ти небезпечний для суспільства диванний коментатор. На свята додому випустили з Ліпін?
роо до дідо Показати IP 4 Січня 2021 01:07
мінусують власники вонючих переклеєних корит, котрі не відають яким методом сидіння кріпити і які паси безпеки повинні бути.
777 до дідо Показати IP 4 Січня 2021 05:46
Уже все эксперртизы провел,специалист по бусам? Когда тебе в лоб вылетает машина,любой бус крайне "небезпечний"
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 4 Січня 2021 08:55
Коментарі-коментарі, з'їсти готові один одного. Чого так ганебно відносяться до незнайомих людей? Чого тільки вартує писанина цього читача "Анонім". Скільки читаю його коментарі, ніколи не напише Ви чи Вас, завжди тикає і ображає людину, не знаючи хто ця людина та її вік. Культура виховання на рівні первисного ладу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus