USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Львівщині ВMW влетів у Mercedes, 8 волинян травмовані, серед яких – діти

3 Січня 2021 12:23
На Львівщині в результаті зіткнення «BMW» з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter» тілесні ушкодження отримав водій легковика та восьмеро пасажирів мікроавтобуса.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 2 січня близько 23.00 на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік села Давидів Пустомитівського району.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій легковика «ВMW», 26-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням, внаслідок чого автомобіль виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з мікроавтобусом «Mercedes Sprinter», яким керував житель Луцька віком 36 років.

Внаслідок зіткнення за медичною допомогою звернулись восьмеро пасажирів мікроавтобуса. Усі вони – мешканці Волині, четверо з яких – неповнолітні віком 17 років, один – 18-річний, двоє – віком 20 років та один – 52 роки. Після обстеження медики госпіталізували 17-річну пасажирку мікроавтобуса, усі інші пасажири після надання допомоги були відпущені додому.

Також травмований та госпіталізований водій «BMW».

За фактом слідчі Пустомитівського відділу поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури 3, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини подіі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
дідо Показати IP 3 Січня 2021 12:41
Водії їхали 90,всі були пристебнуті а бус має ліцензію на перевозку пасажирів ?
Ігор луцький до дідо Показати IP 3 Січня 2021 13:52
А що вже слідством доведено комерційну діяльність водія буса?
До маячні до дідо Показати IP 3 Січня 2021 14:28
Це якось змінює що "машина-діагноз" (БМВ) вилетіла на зустрічну смугу? Чи є докази як прищавий "ваділа без мозку" заробив в Україні на це авто? Є ліцензія?
Ну ну до дідо Показати IP 3 Січня 2021 14:53
А в цього переробка взагалі було чим пристебнутись-ще питання.
Абвер Показати IP 3 Січня 2021 14:37
В перші дні свят, небезпечно виїжджати на вулиці міст, та дороги, адже знайдеться якийсь покидьок, який сів за кермо під мухою.
дідо Показати IP 3 Січня 2021 14:41
Нелегальні перевізники розділяють відповідальність за ДТП з водієм винуватцем...
Анонім до дідо Показати IP 3 Січня 2021 16:31
ти обд...вбаний чи ще не протверезів після Нового року? Там написано - водій легковика «ВMW» виїхав на смугу зустрічного руху... В ... собі запхай ту ліцензію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus