USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повідомили про підозру 6 гастролерам, які напали на будинок волинянки

21 Березня 2018 18:47
Прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення шістьма мешканцями Львівщини розбою з проникненням у будинок у селі Воютин Луцького району. Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Як повідомлялося, уночі 21 березня 2018 року зловмисники у масках, підібравши ключ, проникли у будинок директора одного з волинських сільськогосподарських підприємств у цьому селі.

Попри погрози нападників власниця будинку вчинила їм активний опір, а опісля здійснених її зятем кількох попереджувальних пострілів з мисливського карабіна "Форт-201" вони втекли, прихопивши лише 1500 грн., які лежали в доступному місці.

Неподалік від місця вчинення злочину було виявлено спаленим один із автомобілів, якими зловмисники діставалися до будинку.

Завдяки скоординованим діям правоохоронців нападників у скорому часі затримали. Один із них раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності.

Чоловікам оголошено про підозру у вчиненні розбою з проникненням у житло (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 187 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
svidok Показати IP 21 Березня 2018 21:26
Громадянинка із села Воютин ніхто інша як пані Здрилюк -- місцева бізнесвумен із аграрного сектору. А зловмисників у масках, -- подейкують мешканці Воютина підіслав ніхто інший, як Шумський. Має мовляв зуб на екс-сваху.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus