USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повінь на півдні Індії забрала життя 8 людей, 12 зникли безвісти

17 Жовтня 2021 13:50
Щонайменше вісім людей загинули і більше десяти вважаються зниклими безвісти після сильних дощів у південному індійському штаті Керала.

Про це інформує УНН з посиланням на інформаційне агентство Press Trust of India (PTI).

Напередодні сильні зливи обрушилися на штат, спричинивши повені та зсуви, повідомляє PTI.

Національні сили реагування на стихійні лиха та індійська армія розгорнули групи, щоб допомогти у рятувальних роботах у двох найбільш постраждалих районах-Коттаямі та Ідуккі, де досі більше десяти людей вважаються зниклими безвісти.

Офіційні особи заявили, що інтенсивні опади вщухли, але вони побоюються, що кількість жертв може зрости у міру продовження рятувальних операцій.

Міністр внутрішніх справ Індії Аміт Шах заявив, що федеральний уряд стежить за ситуацією в штаті Керала і надасть всю можливу підтримку штату.

Видання Іndia today повідомляє, що загинуло щонайменше 15 осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus