USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Повінь у Техасі: кількість жертв вже йде на десятки

30 Серпня 2017 08:14
Щонайменше три десятки людей загинули в результаті урагану Гарві і викликаної ним повені в штаті Техас.

Про це пише The New York Times з посиланням на місцеві влади.

Видання зазначає, посилаючись на чиновників, що число жертв може зрости у міру того, як буде можливо обстежити всі райони, постраждалі від стихійного лиха.

Ураган Гарві приніс проливні дощі. В результаті практично затопленим виявилося головне місто штату Х'юстон. Зараз вивчається питання про те, чи правий був міський голова, який не віддав наказ про евакуацію населення, а лише рекомендувала цей захід жителям. Всього в безпечні райони були переведені понад п'ять тисяч осіб.

Губернатор Техасу Грег Еббот зазначив, що влада не припиняє пошуки постраждалих та евакуацію людей.

Свої будинки були змушені залишити понад 30 тисяч осіб. Сума збитків може досягти 30 мільярдів доларів. В регіоні життя майже повністю паралізоване. Не працюють державні установи, ні підприємства. На тиждень припинити роботу може і один з найпотужніших заводів переробки нафти.
Ураган «Гарві» є наймасштабнішим за останні 12 років. Унаслідок урагану майже 300 тисяч людей опинилися без світла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus