USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Повінь в Японії: кількість загиблих перевищила 70 людей

13 Липня 2020 08:15
Кількість жертв повені в Японії, спричиненої рясними зливами, зросла до 70, ще 13 осіб вважаються зниклими безвісти.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Сіньхуа.

«Сильні зливи, які тривають у Японії з початку липня, призвели до розливів річок, гірських обвалів і обрушення будівель у багатьох районах країни... Дотепер жертвами стихії стали вже 70 людей, ще один чоловік помер пізніше від зупинки серця, 13 осіб залишаються зниклими безвісти», – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, найбільше від стихійного лиха постраждав острів Кюсю – тут загинули 66 осіб.

Пошуково-рятувальні загони, що складаються з поліцейських, співробітників пожежної служби та сил самооборони Японії, продовжують пошук зниклих.

За оцінками урядових джерел, унаслідок сильних дощів виявилися затопленими 1550 га угідь, у 27 префектурах країни сталися зсуви.

Як повідомлялося раніше, на японському острові Кюсю майже 60 людей загинули і 16 зникли безвісти в результаті сильних зливових дощів, які йшли три дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus