USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Повітряні кулі повернуться до Луцька

8 Травня 2019 11:07
Видовищний фестиваль повітряних куль Аеросфера знову порадує лучан та гостей міста.

Цього року дійство у Луцьку відбудеться 1-2 червня на іподромі, повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці радник Луцького міського голови Ігор Поліщук.

«Луцьк вже давно став приємним відкриттям навіть для самих лучан. Щороку місто ініціює нові і щораз цікавіші заходи, проекти, ініціативи. Черговим відкриттям став фестиваль повітряних куль Аеросфера.

Цього року масштабний і видовищний карнавал повітряних куль припадає на 1-2 червня, тож приходьте з родинами святкувати День захисту дітей, разом зустрічати літо і підкорювати висоти.

Вас чекають виступи запрошених спікерів, демонстраційні шоу, фотозони, фудкорт, музична сцена, атракціони і, звісно, польоти на повітряних кулях, які цього року будуть тішити не лише потужністю і барвистістю, а й формами», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus