USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Пожертва на церкву» обернулася для бабусі грабежем

3 Серпня 2017 13:12
У Маневицькому районі злодій викрав у 81-річної пенсіонерки майже 3 тис. грн. Правопорушника оперативно встановили та доставили до місцевого відділку поліції. Гроші вилучили. За фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

До помешкання 81-річної жительки Маневицького району зловмисник потрапив під приводом продажу ікон. Він запропонував бабусі зробити пожертву для церкви. Так чоловік помітив, де знаходяться її заощадження. Після того, як злодій пішов, потерпіла виявила, що гроші пропали. Сума викрадених коштів становить майже 3 тис. грн.

Пенсіонерка відразу повідомила про крадіжку сусідові, який зателефонував дільничному офіцеру поліції, тож крадія затримали за гарячими слідами. Ним виявився 28-річний житель Чернівецької області. Викрадені гроші вилучили. Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
?? Показати IP 3 Серпня 2017 14:19
Відразу видно справжнього церковника.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus