USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Пожежу в Patio di Fiori ліквідовувало 7 спецмашин

24 Липня 2017 09:16
Понад годину рятувальники гасили пожежу цієї ночі в луцьмому ресторані.

Так, 24 липня о 02:18 до служби «101» надійшло повідомлення про пожежу, що трапилася в готельно-ресторанному комплексі та поруч розташованій будівлі готельно-ресторанного комплексу на вулиці Кравчука в місті Луцьку.

Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Нагадаємо, цієї ночі масштабна пожежа трапилася у луцькому готельно-ресторанному комплексі Patio di Fiori. ФОТО.ВІДЕО.

Для ліквідації пожежі було направлено рятувальників найближче розташованого підрозділу – Частини спеціальної пожежної техніки. По прибуттю з’ясувалося, що у ресторані пожежа охопила приміщення першого поверху на площі близько 25 м кв., а в поруч розташованому готельному комплексі у декількох осередках горить покрівля. Практично одразу було оголошено другий номер виклику, за до місця події прибули рятувальники 1-ої та 2-ої Державних пожежно-рятуваальних частин.

Загалом на гасіння були задіяні сім одиниць пожежно-рятувальної техніки, у тому числі пожежна автодрабина та автомобіль газодимозахисної служби, працювали 25 рятувальників.

Пожежу локалізовано о 02:50, а остаточно ліквідовано о 03:30. Під час гасіння в готельно-ресторанному комплексі евакуйовані 10 людей із номерів, розташованих на другому поверсі. Причина пожежі встановлюється.

Як повідовів Інформаційому агентству Волинські Новини очевидець пожежі, одразу після вибуху невідомий чоловік відбіг від будівлі, кинувся до автомобіля, припаркованого поруч, і поїхав.

Зі слів рятувальників, згоріло більше 400 квадратів приміщення. Пожежники навіть після усього чергують на місці: є небезпека нового загоряння, пише Волинь24.

Загиблих та травмованих внаслідок пожежі не було. Медики розповіли про двох потерпілих, які отруїлися чадним газом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Шерлок Холмс Показати IP 24 Липня 2017 10:12
А що на камерах спостереження? Там їх я знаю декілька штук.Можна переглянути все відео встановити власників авто,якби хотіли може і знайшли б винуватців.Зараз будуть говорити що це робота конкурентів.Хтось бачив чоловіка який відбігав від ресторану, потрібно відкривати справу,опитувати свідків, сусідів.Це не для нашої поліції,вони на таке не здатні.Де правоохоронець з дво місячним стажем може збагнути як і з чого починати.
Хадсон до Шерлок Холмс Показати IP 24 Липня 2017 10:40
Які свідки, сусіди о другій годині ночі? :)
Іван Васильович Показати IP 24 Липня 2017 11:19
Все пропало. Все, все, что нажито непосильным трудом. Пиджак замшевый - три, фотокамера импортная - три, портсигар серебряный - три.
Дональд Трамп Показати IP 24 Липня 2017 15:01
охранник захотел попить кафи. Включил газ и пошел за чайником. По дороге уснул. Бычок в зубах взорвал хибару. Где охранник?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus