USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ПрАТ «ВГП» на шляху до Перемоги: допомога ЗСУ та волонтерам*

6 Березня 2023 20:27
24 лютого 2022 року – день, що назавжди змінив життя українців, враз перекресливши плани, мрії та сподівання. Початок історичної боротьби добра зі злом, світла та темряви, людяності та жорстокості, свободи та неволі.

Перші вибухи, перші звуки повітряної тривоги, невідомість, розпач... І Віра в Збройні Сили України, що героїчно та самовіддано стали на захист України! Тоді зрозуміли, що не маємо права здаватися, кожен з нас на своєму фронті повинен наближати Перемогу.

З початком війни ПрАТ «ВГП» не припинило свою діяльність та продовжувало відвантажувати санітарно-гігієнічні товари своїм покупцям з перших днів військової агресії, усвідомлюючи , що продукти, виготовлені підприємством є товарами першої необхідності – такими, що забезпечують базові потреби населення у особливий період. На підприємстві наголошують, що зробили все від них залежне, щоб у цей нелегкий час працівники не втратили робочі місця та мали змогу підтримувати свої родини.

Компанія не зупиняла виробництво на перший погляд таких непомітних, проте таких необхідних речей, як-от туалетний папір, паперові рушники, косметичні серветки, носові хустинки, і тоді, коли ворог підступно намагався знищити енергетичну інфраструктуру, в тому числі з метою паралізувати економіку України, в той час, коли сплата податків є життєво необхідною для функціонування держави.

ПрАТ «ВГП» активно долучилося до волонтерської діяльності – підтримки ЗСУ, підрозділів територіальної оборони та тимчасово переміщених осіб. Підприємство активно співпрацює з благодійними фондами та організаціями та завжди готове надати допомогу тим, хто її потребує.

Ми – українці, рік тому налякані та розгублені, сьогодні демонструємо Світу, що ми – єдина команда, згуртована навколо спільної мети – Перемоги України!

З вірою у ЗСУ!

Разом до Перемоги!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus