USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

З Німеччини на Волинь доставили інсулін

30 Червня 2022 19:40
Вже більше восьми років в нашому регіоні активно функціонує громадська організація «Об’єднання батьків дітей хворих на цукровий діабет «Інсулін». З початку повномасштабного вторгнення ця організація поширила свою благодійну діяльність на всю територію України. Величезну кількість заявок вдається закривати за рахунок постійної плідної співпраці ГО «Інсулін» з Волинською обласною радою та благодійною організацією «Фонд національного розвитку».

«Велика подяка від усіх батьків хворих діток волонтерам, які допомагають в такий складний час знаходити потрібні ліки. Буквально з перших днів війни ми неодноразово зверталися безпосередньо до голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, і жодного разу він не відмовив нам в допомозі!» – розповідає волонтер ГО «Інсулін» Іванна Шкода.

Григорій Недопад є головою наглядової ради благодійної організації «Фонд національного розвитку», роботу якого було офіційно презентовано на Волині декілька тижнів тому.

Читати ще: На Волині створено Фонд національного розвитку

Однією з найбільших поставок ліків для інсулінозалежних стала посилка від німецької організації Stiftung Mainer Herz, яку особисто приймали в німецькому місті Майнц співзасновники БО «Фонд національного розвитку» Ірина Збишко та Олександр Кулаков. Саме волонтерами цього Фонду було проведено перемовини з німецькою стороною, організовано всю логістику та доставку безпосередньо в руки представникам ГО «Інсулін» в місті Луцьку.
«Кінцевий результат нашої роботи – це допомога з рук в руки! А наша спільна місія полягає в досягненні такого!» – розповідає голова правління Фонду національного розвитку Олександр Кулаков. – Весь процес від роботи із запитами до передачі вантажу охоплює величезну кількість людей, перемовин, подій, зусиль та документів. Без активної роботи співзасновниці нашого Фонду Ірини Збишко, досягнути позитивного результату по цьому вантажу нам би не вдалося. Ірина постійно перебуває в Німеччині та веде практично всю комунікацію з німецькою стороною. Так, безпосередньо німецька організація StiftungMainzerHerz з перших днів повномасштабної війни надає допомогу у вигляді дороговартісних медичних препаратів. За весь час StiftungMainzerHerz передали 60 тонн таких вкрай необхідних ліків, що дало змогу забезпечити лікарні десятків регіонів України.

Окреме питання – це доставка вантажу. Вирішити це та багато інших завданнях нам постійно допомагають і Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», і БО «Добра справа», і ГО «Жіночий рух «ЗА Майбутнє», і міжнародні волонтерські організації «TheSupremeMasterChingHaiinternationalassociation» та «BeAnAngelFoundation». Запорукою успішного результату будь-якої справи є виключно командна робота!»

Завдяки консолідованій роботі Волинської обласної ради та Фонду національного розвитку, до складу якого входять представники бізнесу, ІТ-сфери, наукової галузі тощо, волонтерам вдається й надалі своєчасно та якісно забезпечувати ключові потреби медичної галузі не лише Волині, а й України в цілому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus