USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Працівник АЗС у Луцьку повідомив про п'яного водія без прав

19 Лютого 2021 17:15
Сьогодні, близько 11-ї години, під час патрулювання на вулиці Львівській до інспекторів звернувся працівник автозаправної станції та повідомив, що водій транспортного засобу BMW 328 здійснює рух під дорожній знак «В’їзд заборонено », чим порушує ПДР.

Про це повідомляє патрульна поліція Волині.

Охоронці порядку оперативно виявили вказаний автомобіль.

Чоловік, який перебував за кермом авто, намагався схитрувати та повідомив поліцейським, що він пішохід і ніякого відношення до події не має.

Однак патрульні за допомогою відео, яке надали працівники АЗК, встановили, що саме цей чоловік перебував на водійському сидінні.

Окрім цього, поліцейські у 22-річного керманича виявили ознаки алкогольного сп’яніння та встановили, що він не має права керування транспортним засобом.

Патрульні склали всі необхідні адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всім Показати IP 19 Лютого 2021 23:18
Країна стукачів...Європейські "цінності"..
Ва Показати IP 20 Лютого 2021 09:35
Правилно зробив я теж позвонив в поліцію .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus