USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Працівникам ковельського ветсанзаводу боргують 156 тисяч

29 Травня 2017 15:30
Загальна сума боргу по заробітній платі працівникам Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» становить 156 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Волинської ОДА.

Новопризначений виконувач обов’язків директора заводу Андрій Марченко зауважив, що працівників заводу перевели з повного робочого дня на 4-годинний. Разом з тим, загальна сума боргу по заробітній платі наразі становить 156 тисяч гривень.

Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик зазначив, що цю проблему він обговорить з першим віце-прем’єр міністром Степаном Кубівим.

Як повідомлялося раніше, протоколи перевірки води на вміст небезпечних речовин з криниць, поблизу Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод», хочуть спрямувати в прокуратуру, аби встановити їх правдивість.

Так, люди, які живуть поблизу ветсанзаводу передали воду з криниць та свердловин на аналіз в лабораторії сусідніх областей, де дали заключення про те, що вміст небезпечних речовин перевищує дозволену норму в декілька разів. В той час, як заключення волинських експертів свідчить про те, що вона – в нормі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus