USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Працівникам ЛПЕ презентують нові тролейбуси. А як стосовно зарплатні?

5 Лютого 2014 14:42
Луцькі депутати все ще планують закупити тролейбусів на 57 мільйонів гривень. Нові «рогаті» збираються придбати для ЛПЕ у Луцького автозаводу.

Про це розмовляли під час засідання виконкому Луцької міськради сьогодні, 5 лютого.

Таким чином, перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук зауважив, що розвиток КП «Луцьке підприємство електротранспорту» – надзвичайно важливий для Луцька. Також посадовець висловив власні сподівання на позитивну динаміку роботи «тролейбусного» підприємства.

Нагадаємо, що до недавніх пір працівники організації страйкували через невиплату заробітної плати на підприємстві.

Віце-мер припустив, що закупівля нових тролейбусів принесе користь не лише ЛПЕ, а й АК «Богдан-моторс». Загалом планують придбати 30 транспортних засобів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Інкогніто Показати IP 5 Лютого 2014 23:56
Вони тролейбуси збираюця купити,ха-ха-ха.... Для початку хай заплатять в пенційний фонд.а то люди працюють за копійки,а стаж їм не зараховують...Людям іти на пенсію треба а їм кажуть вибачте але вас немає стажу,і роби що хочеш,і поскаржитись не має кому,бо в нас не влада а продажні проститутки,розкрадають все...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus