USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Працівникам ветмедицини розповіли про корупцію

10 Лютого 2009 13:00
Елементарні помилки при заповненні декларації можуть цьогоріч закінчитися звільненням із роботи. Про це під час семінару-навчання у головному управлінні ветмедицини розповів начальник управління державної служби Головдержслужби України у Волинській області Валентин Малиновський, – інформує 10 лютого репортер «Волинських Новин».
 
За словами Валентина Малиновського, за 2008 рік обласне управління державної служби склало та передало до суду 98 адміністративних протоколів на держслужбовців, яких підозрювали у корупції. 36 з них – посадові особи органів місцевого самоврядування. Також серед числа порушників закону є і працівник ветеринарної галузі.
 
Часто порушення закону відбувається навіть через неправильне заповнення декларації. Однак, за цим стоїть покарання у вигляді адмінстягнення, що в свою чергу, згідно із відповідною нормою законодавства, вимагає звільнення особи із займаної посади. Як наголосив пан Малиновський, якщо «раніше начальство шкодувало працівників і все обмежувалося штрафом, то з цього року санкції застосовуватимуть частіше».
 
Щоб працівники ветмедицини краще орієнтувалися в питаннях корупції та трудових норм держслужбовців, начальник обласного управління державної служби роздав кожному району збірники із методологічними вказівками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus