USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

«Прийшов час для масштабного флешмобу». Зеленський закликав повідомляти про корупцію на гарячу лінію

23 Вересня 2019 13:57
Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців із закликом повідомляти про будь-які прояви корупції на гарячу лінію НАБУ.

Відповідне відеозвернення опубліковане у Facebook на сторінці глави держави.

«Я часто закликав вас взяти участь в якомусь челенджі або флешмобі. Зараз настав час для самого масштабного. Взяти участь може кожен громадянин України – для цього не потрібно записувати ніяких відео, не потрібно ставити ніяких хештегів. Потрібно тільки одне: жити за законом . Шлях України до успіху – це дорога з двостороннім рухом. Ми як влада будемо працювати чесно, але нам потрібен і ваш крок назустріч. Ми не зможемо відродити економіку, якщо люди не будуть платити податки. Це стосується кожного: від олігарха до водія таксі» , – сказав Володимир Зеленський.
Він заявив, що влада не зможе перемогти корупцію, якщо громадяни України будуть закривати на неї очі або ставати співучасниками дерибану бюджетних коштів.

«І я зараз звертаюся до громадян: якщо від вас вимагають хабар, пропонують відкат або будь-яку іншу корупційну схему – будь ласка, не мовчіть. Не треба писати в соціальних мережах: «Все пропало, ці такі ж, як і ті. Зеленський понаставляв своїх рішал». Ні, ось телефон: це гаряча лінія НАБУ. Телефонуйте і повідомляйте, а правоохоронні органи будуть реагувати і карати. Давайте пам’ятати, що Європа починається не з державного кордону. Європа починається з недопалка, який летить в сміттєвий бак, з пристебнутого ременя безпеки, з оплачених комунальних послуг та податків, з відповіді «ні», коли вашій фірмі пропонують на тендері нагнути державу ... »- сказав Зеленський, продемонструвавши номер гарячої лінії: 0 800 503 200.

Також глава держави заявив, що йому хотілося б, аби українці міняли країну разом, а він починає з себе, підписуючи прийнятий парламентом закон про імпічмент президента.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 23 Вересня 2019 15:04
А про нещодавні пожежі в м.Луцьк теж повідомляти?
Люди Показати IP 23 Вересня 2019 15:23
Ну то ж корупціонерів видно здалля, подивіться на їхні будинки бізнеси салони краси ресторани !! Вже перші корупціонери повині бути на лаві підсудних. Колишні податківці прокурори і судді чому б їх вже не покликати на допити адже їхні сім"ї живуть дуууже шикарно хоч ніде толком і не працювали крім держслужб. А їхні дружини бізнеси "робили" а чоловіки на держроботах прикривали. То чому б зараз вже їх не розкрити????????????????!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus